Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Arceus VSTAR, Charizard VSTAR en meer komen naar de Pokémon TCG

Arceus VSTAR, Charizard VSTAR en meer komen naar de Pokémon TCG - Pokemontown

Arceus VSTAR, Charizard VSTAR en meer komen naar de Pokémon TCG

We hebben recent een voorproefje gekregen van Pokémon VSTAR, een nieuw spelmechanisme die naar de Pokémon TCG komt! Om wat meer te leren hierover en details te geven wat dit inhoudt is het handig om verder te lezen! De volledige set wordt uitgebracht op 25 februari 2022!

Wat zijn Pokémon VSTAR?

Een Pokémon VSTAR evolueert van een Pokémon V. Elke Pokémon VSTAR heeft een erg sterke VSTAR kracht en iedere speler kan deze slecht 1 keer in het spel gebruiken. Van de VSTAR krachten zijn er twee varianten, dit zijn: vaardigheden en aanvallen. Pokémon VSTAR hebben meestal hoge HP en hoge schade waarmee ze hun VSTAR krachten kunnen ondersteunen. Net als bij de Pokémon V wordt je beloond met 2 prijskaarten als ze worden uitgeschakeld. We gaan kijken naar Arceus VSTAR en Charizard VSTAR!

Arceus VSTAR

Arceus VSTARArceus VSTAR was al bekend in de nieuwe Pokémon TCG set Brilliant Stars, de mythische Pokémon verschijnt dus als Pokémon VSTAR met Starbirth VSTAR krachten. Met deze vaardigheid kun je in je deck zoeken naar maximaal twee kaarten om in je hand te krijgen. Hierdoor kan je dus kaarten pakken die je nodig hebt, ongeacht de situatie. Arceus VSTAR heeft de 'Trinity Nova' aanval, deze aanval doet 200 schade en je kan hierdoor maximaal 3 basisenergiekaarten in je deck zoeken, om deze op elk gewenste manier aan je Pokémon V te bevestigen.

 Charizard VSTAR

Ook Charizard VSTAR was al bekend in de nieuwe Pokémon TCG set Brilliant Stars. Charizard VSTAR heeft de 'Star Blaze' VSTAR kracht, een aanval die maar liefst 320 schade aanricht. Bij het gebruik van deze aanval moet je 2 energie kaarten van Charizard VSTAR weggooien, maar het kan heel erg nuttig zijn tegen sterke tegenstanders. Met zijn andere aanval 'Explosive Fire' kan Charizard 230 schade aan richten als er al schadetellers op staan.

PRE-ORDER deze set en wees er snel bij met het sparen van de VSTARS!

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!