Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

De beste manieren om Pokémon te vangen in Pokémon GO

Pokémon vangen in Pokémon GO

Pokémon GO is een populaire mobiele game die spelers uitnodigt om de wereld te verkennen terwijl ze Pokémon vangen. Veel spelers vinden het uitdagend om alle soorten Pokémon te verzamelen en het spel biedt veel verschillende manieren om dit te doen. In dit artikel bespreken we de beste manieren om Pokémon te vangen in Pokémon GO.

1. Wandelen en verkennen

Een van de eenvoudigste manieren om Pokémon te vangen is door gewoon te wandelen en de omgeving te verkennen. Terwijl je loopt, kun je Pokémon tegenkomen die je kunt vangen. Het is aanbevolen om de PokéRadar te gebruiken om te zien welke Pokémon zich in de buurt bevinden. Als je op een specifieke Pokémon uit bent, kun je gericht op zoek gaan naar die Pokémon door de buurt te verkennen.

2. Lures en Incense

Lures en Incense zijn items die je kunt gebruiken om Pokémon aan te trekken naar specifieke locaties. Als je bijvoorbeeld in een park bent, kun je een Lure gebruiken om Pokémon aan te trekken naar de omgeving. Incense werkt hetzelfde, maar het trekt Pokémon aan naar je huidige locatie. Dit is een handige manier om Pokémon te vangen als je bijvoorbeeld thuis bent en geen zin hebt om te wandelen.

3. Gebruik van PokeStops

Poké Stops

PokeStops zijn specifieke locaties waar spelers items kunnen verzamelen, zoals PokéBalls en Incense. Het is een goed idee om regelmatig langs PokeStops te gaan om je voorraad op peil te houden. Als je bij een PokéStop bent, kun je ook Pokémon vangen die zich in de buurt bevinden.

4. Deelnemen aan Raid Battles

Pokémon raid battles

Raid Battles zijn groeps gebeurtenissen waarbij spelers samenwerken om een sterk Pokémon te verslaan. Als je deze Pokémon verslaat, kun je een kans krijgen om hem te vangen. Deelnemen aan Raid Battles is een uitstekende manier om zeldzame Pokémon te vangen en het is ook een leuke manier om samen te werken met andere spelers. Klik op de afbeelding voor een Pokémon Pikachu Tin!

5. Deelnemen aan Special Research en Field Research

Special Research en Field Research zijn opdrachten die spelers kunnen voltooien om beloningen te ontvangen. Deze opdrachten kunnen uitdagend zijn, maar ze bieden ook de mogelijkheid om zeldzame Pokémon te vangen. Dit is een unieke manier om nieuwe Pokémon te ontdekken en om je verzameling uit te breiden.

6. Deelname aan Community Day-evenementen

Community Day-evenementen zijn maandelijkse evenementen waarbij een specifieke Pokémon extra vaak voorkomt. Tijdens deze evenementen kun je ook speciale versies van deze Pokémon vangen, zoals Shiny-versies. Dit is een geweldige kans om zeldzame Pokémon te vangen en om je verzameling uit te breiden.

7. Gebruik van de juiste Poké Balls

Poké ball

Er zijn verschillende soorten Pokéballs die je kunt gebruiken om Pokémon te vangen, waaronder Great Balls en Ultra Balls. Het is belangrijk om te weten welke Pokéballs het beste werken voor de Pokémon die je probeert te vangen. Bijvoorbeeld, als je een sterk Pokémon probeert te vangen, is het aan te raden om Ultra Balls te gebruiken.

8. Gebruik van bonussen en extra's

Er zijn verschillende bonussen en extra's die je kunt gebruiken om Pokémon te vangen, zoals Golden Razz Berries en Curve Balls. Het is belangrijk om deze bonussen te begrijpen en te weten hoe je ze kunt gebruiken om het vangen van Pokémon te vergemakkelijken.

9. Gebruik van de AR-modus

De AR-modus (Augmented Reality) is een functie in Pokémon GO die het mogelijk maakt om Pokémon in de echte wereld te bekijken. Dit kan het vangen van Pokémon vergemakkelijken omdat je beter kunt zien waar de Pokémon zich bevindt. Het is aanbevolen om de AR-modus te gebruiken als je moeite hebt om Pokémon te vangen.

10. Samenwerken met andere spelers

Samenwerken met andere Pokémon GO-spelers kan een uitstekende manier zijn om zeldzame Pokémon te vangen. Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar een specifieke Pokémon die alleen op bepaalde locaties voorkomt, kun je andere spelers uitnodigen om mee te zoeken. Op deze manier kun je elkaar waarschuwen wanneer er een zeldzame Pokémon in de buurt is, waardoor je samen kunt werken om hem te vangen. Ook kun je samen met andere spelers deelnemen aan Raid Battles, wat je kans vergroot om zeldzame Pokémon te vangen.

Maar samenwerken met andere spelers is niet alleen nuttig voor het vangen van Pokémon, het is ook een geweldige manier om deel te nemen aan community-activiteiten en om nieuwe vrienden te maken die ook geïnteresseerd zijn in Pokémon GO. Bovendien kun je andere spelers tips geven en leren van hen, wat je verder helpt in het spel.

Hoe kan ik de beste Pokémon vangen in Pokémon GO?

Als je serieus bezig bent met het vangen van Pokémon in Pokémon GO, wil je natuurlijk de beste methoden kennen om deze populaire virtuele wezens te vangen. Hieronder vind je enkele tips die je helpen bij het vangen van de beste Pokémon in Pokémon GO. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om Pokémon GO kaarten te sparen, ga jij voor een Elite Trainer box, of een losse booster pack


Gebruik een Incense of Lure Module:

  • Een van de beste manieren om Pokémon te vangen in Pokémon GO is door gebruik te maken van Incense of Lure Modules. Deze items zullen Pokémon aantrekken naar jouw locatie, waardoor je een grotere kans hebt om ze te vangen. Probeer deze items te gebruiken wanneer je op een drukbezochte locatie bent, zoals een park of een winkelcentrum, om de grootste kans op succes te hebben.

Gebruik het juiste Poké Ball type:

  • Het type Pokéball dat je gebruikt, kan ook een grote rol spelen bij het vangen van Pokémon in Pokémon GO. Gebruik bijvoorbeeld een Great Ball als je moeite hebt om een specifieke Pokémon te vangen, omdat deze een grotere kans biedt op succes. Als je een Pokémon hebt gevonden die je nog niet eerder hebt gevangen, kun je ook een Ultra Ball proberen, omdat deze nog meer kans biedt op succes.

Gebruik de juiste technieken bij het werpen van de Poké Ball:

  • Het werpen van de Poké Ball is een belangrijk aspect van het vangen van Pokémon in Pokémon GO. Om de beste kans op succes te hebben, is het belangrijk om de juiste technieken te gebruiken bij het werpen van de Poké Ball. Probeer bijvoorbeeld de Poké Ball rechtstreeks op de Pokémon te werpen, zonder te veel te richten op de bewegingen van de Pokémon. Het is ook belangrijk om de juiste kracht te gebruiken bij het werpen van de Poké Ball, omdat een te harde worp kan resulteren in een mislukte poging.

Gebruik Berries om Pokémon te verzachten:

  • Berries zijn een nuttig item in Pokémon GO, omdat ze kunnen helpen om Pokémon te verzachten voordat je ze probeert te vangen. Als je bijvoorbeeld een Pokémon tegenkomt die moeilijk is om te vangen, kun je een Razz Berry gebruiken om het gemakkelijker te maken om de Pokémon te vangen. Het is belangrijk om te onthouden dat je niet te veel Berries moet gebruiken.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!