Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf ‚ā¨150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

De Heal Ball Replica van The Wand Company

De Heal Ball Replica van The Wand Company - Pokemontown

De Heal Ball Replica van The Wand Company in het Pokémon Center

Elke Pokémon-fan weet wel hoe belangrijk de Poké Balls zijn voor een trainer en zijn succes. De Wand Company heeft deze Poké Balls een plekje gegeven in de replica serie 'Die-Cast'. Er wordt verwacht dat er vier nieuwe items in de Die Cast collectie worden uitgebracht in 2022 en de eerste is de Heal Ball. In de videogames van Pokémon wordt de HP van een Pokémon volledig hersteld als die met een Heal Ball is gevangen. 

Naast de Heal Ball kun je later in het jaar ook uitkijken naar de andere drie Poké Balls. Een replica van Friend Ball, Quick Ball en Cherish Ball. Of deze Poké Balls ook naar de collectie van PokemonTown komen is nog maar de vraag. Er wordt gezegd dat de Wand Company in 2022 ook enkele eerdere Poké Ball-Replica`s opnieuw zal uitbrengen. Dit zal gaan over Premier Ball, Dusk Ball, Great Ball, Ultra Ball en de Poké Ball.

De Poké Balls zijn replica`s van topkwaliteit en ideaal voor verzamelaars. De weergaven zijn zeer nauwkeurig op basis van de verschillende Poké Balls. Daarnaast zijn de Poké Balls uitgerust met technologie dat ervoor zorgt dat de Poké Ball gloeit wanneer hij beweging detecteert. als je op de knop klikt, verandert de lichtkleur of start een verlichtingsreeks die het vangen van een Pokémon simuleert!

Elke replica wordt geleverd met een geauthentiseerde presentatiekoffer met een uniek genummerd hologram. Bij het openen van de behuizing onthul je een lichtscherm met veel kleuren, dat kan worden bediend via een aanraakgevoelige metalen plaat op de voorkant. De set bevat ook een roestvrijstalen gepolijste ring voor het weergeven en beschermen van je Poké Ball.

Hopelijk komt deze Poké Ball dus naar PokemonTown samen met alle andere om de collectie van een Pokémon-fan te vergroten! Vergeet niet om de nieuwsflashes in de gaten te houden of te abonneren op de nieuwsbrief om de nieuwtjes niet te missen! Wil je weten hoe deze Heal Ball eruit komt te zien? Klik dan op dit linkje.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!