Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

De nieuwe Pokémon Scarlet & Violet Starters voor Gen 9

De nieuwe Pokémon Scarlet & Violet Starters voor Gen 9

De nieuwe Pokémon Scarlet & Violet Starters voor Gen 9

Pokémon Scarlet & Violet komt eind 2022 uit! Er wordt gehint naar nieuwe Pokémon starters en de echte locatie waar de Gen (generatie) 9-regio op gebaseerd zal zijn.

Pokémon Scarlet & Violet

Na het officieel aankondigen van Pokémon Scarlet & Violet hebben we voor het eerst een glimp ontvangen van de nieuwe generatie 9 starter Pokémon. Deze Pokémon zullen in de volgende games te zien zijn. De trailer die op Youtube staat, bevat live-action en gameplay opnames, waarbij de Pokémon starters werden onthuld op een foto aan de muur. 

De aankondiging dat Pokémon Scarlet & Violet in hetzelfde jaar als Pokémon Legends: Arceus zullen worden uitgebracht, heeft naar zeggen veel fans verrast. De meeste fans verwachtte dat generatie 9 pas ergens in 2023 zou worden onthuld. Net als Pokémon Legends: Arceus zal Scarlet & Violet een free-roaming Pokémon behouden. Dit past enorm bij de revolutionaire veranderingen die ze in de Pokémon serie hebben aangebracht in het moderne tijdperk. De spelers van kunnen onopvallend reizen tussen steden en wilde gebieden in een open wereld, daar waar dit niet in de Hisui-regio van Pokémon Legends: Arceus het geval was. De Pokémon kunnen overal in de nieuwe wereld verschijnen, ook dus in dorpen en steden.

Het verbaasd mij niet dat Pokémon Scarlet & Violet de harten van Pokémon fans veroverd, of al veroverd heeft. De vraag is nu enkel nog, met welke starter zou jij beginnen? 

De starters van Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Scarlet & Violet

Sprigatito, de gras Pokémon! Zover we weten is dit een aandachtzoekende en grillige gras kat Pokémon. Sprigatito is een viervoetige katachtige Pokémon wat gebaseerd moet zijn op een langharige kitten.

Sprigatito kan een combinatie zijn van sprig (Engels voor takje) en Gatito (Spaans voor kitten).

Pokémon Scarlet & Violet

Fuecoco, de vuur Pokémon! De relaxte vuur Croc Pokémon, deze Pokémon doet dingen vooral op zijn eigen tempo. Fuecoco is een tweevoetige krokodilachtige Pokémon. De naam Fuecoco kan een combinatie zijn van fuego (Spaans voor vuur) en Cocodrilo (Spaans voor alligator).

Pokémon Scarlet & Violet

Quaxly, de water Pokémon! De serieuze en nette eenden Pokémon, dit is al af te lezen aan hoe de Pokémon staat. Quaxly lijkt gebaseerd te zijn op een jonge kuifeend of zwaan. De naam Quaxly kan afkomstig zijn van 'quack' en 'aqua'.

Pokémon Scarlet & Violet regio mogelijk gebaseerd op Spanje

Pokémon Scarlet & Violet regio

De nieuwe regio van Pokémon Scarlet & Violet lijkt op Spanje gebaseerd te zijn, en de starter Pokémon van lijken ook te hinten naar Spanje. De Pokémon spellen hebben hun regio`s altijd gebaseerd op een locatie dat in het echt bestaat sinds de Kanto-regio van generatie 1. De Kanto-regio was gebaseerd op de werkelijke Kanto-regio van Japan. Na generatie 1 zijn er delen van Amerika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gebruikt als inspiratie voor de regio`s. Generatie 9, Pokémon Scarlet & Violet, lijkt sterk gebruik te maken van Spaanse geografie, architectuur en cultuur.

Ook de starter namen van Pokémon Scarlet & Violet, met name Sprigatito en Fuecoco, lijken afgeleid te zijn van Spaanse woorden, dit wijst verder op een Spaans geïnspireerde regio voor generatie 9.  Momenteel zijn de drie starters Pokémon de enige nieuwe Pokémon die zijn bevestigd voor generatie 9, maar er zullen vast meer nieuwe Pokémon worden onthuld in de aanloop van de nieuwe release eind 2022. 

Hou de blogs in de gaten om meer te kunnen volgen in de toekomst over bijvoorbeeld Pokémon Scarlet & Violet updates, informatie over de gelekte producten van een nieuwe set: Astral Radiance en meer!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!