Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Pokémon Champions Path Set: De Ultieme Gids

Pokémon Champions Path Set: De Ultieme Gids

Als je op zoek bent naar de meest uitgebreide gids voor de Pokémon Champions Path set, ben je op de juiste plek! In deze gids zullen we je alles vertellen wat je moet weten over deze specifieke Pokémon kaarten set. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of een fan van de videogames, deze set heeft voor elk wat wils.

Hieronder vind je de inhoud van deze gids:

 1. Inleiding tot Pokémon Champions Path Set
 2. Wat is the Champions Path Set?
 3. Kenmerken van de Champions Path Set
 4. Wat zijn de meest waardevolle kaarten in de Champions Path Set?
 5. Hoe verzamel je de kaarten van de Champions Path Set?
 6. Waar kun je de Champions Path Set kopen?
 7. Veelgestelde vragen over de Champions Path Set
 8. Conclusie

Laten we beginnen!

Inleiding tot Pokémon Champions Path Set

De Pokémon Champions Path Set is de nieuwste toevoeging aan de Pokémon Trading Card Game (TCG) en is sinds september 2020 beschikbaar. De set is bedoeld voor verzamelaars en bevat nieuwe kaarten van zowel bekende als onbekende Pokémon. Wat deze set echter uniek maakt, is dat het gericht is op de reis van een trainer om een kampioen te worden. De set bevat dan ook veel kaarten die gerelateerd zijn aan gymleaders en de Galar-regio, waar de laatste Pokémon games zich afspelen.

Wat is de Champions Path Set?

De Pokémon Champions Path Set is een specifieke set van Pokémon kaarten die zich focust op het thema van het worden van een kampioen in de Pokémon wereld. De set bestaat uit 80 kaarten in totaal, waaronder 15 holografische kaarten en een aantal unieke kaarten die alleen in deze set voorkomen.

Kenmerken van de Champions Path Set

De Champions Path Set is uniek in vergelijking met andere sets vanwege de volgende kenmerken:

 • Focus op gym leaders: De set bevat veel kaarten die gerelateerd zijn aan gymleaders, wat perfect past bij het thema van de reis van een trainer om een kampioen te worden.
 • Nieuwe Pokémon: De set bevat een aantal Pokémon die nog niet eerder zijn verschenen in de TCG, zoals Galarian Zigzagoon en Galarian Obstagoon.
 • Secret Rare kaarten: De set bevat een aantal unieke Secret Rare kaarten die zeer zeldzaam zijn en veel waard kunnen zijn.
 • Dubbele energiekaarten: In tegenstelling tot andere sets, bevat de Champions Path Set dubbele energiekaarten die erg handig zijn in de TCG.

Wat zijn de meest waardevolle kaarten in de Champions Path Set?

Net als bij elke set zijn sommige kaarten meer waard dan andere vanwege hun zeldzaamheid of populariteit. Hieronder vind je enkele van de meest waardevolle kaarten in de Champions Path Set:

 • Charizard V: Deze kaart is zonder twijfel de meest populaire en waardevolle kaart in de set. Het is een holografische kaart en er zijn twee verschillende versies van: Charizard V (SWSH 49/073) en Charizard VMAX (SWSH050). De prijs van deze kaarten kan variëren, afhankelijk van de conditie en de populariteit op de markt. Charizard V kan variëren van €50,- tot €100,- en Charizard VMAX kan variëren van €150,- tot €300,-.
 • Dubwool V: Deze kaart is ook een holografische kaart en heeft een waarde van ongeveer €20,- tot €30,-.
 • Drednaw V: Deze kaart is ook een holografische kaart en heeft een waarde van ongeveer €15,- tot €20,-.
 • Gardevoir V: Deze kaart is een holografische kaart en heeft een waarde van ongeveer €10,- tot €15,-.
 • Secret Rare kaarten: Zoals eerder vermeld, bevat de Champions Path Set een aantal Secret Rare kaarten die zeer zeldzaam en waardevol zijn. Enkele van de meest waardevolle Secret Rare kaarten in de set zijn de Eldegoss V (SWSH066), de Machamp V (SWSH069), en de Alcremie VMAX (SWSH070). De waarde van deze kaarten kan variëren van €50,- tot €150,-.

Hoe verzamel je de kaarten van de Champions Path Set?

Er zijn verschillende manieren om de kaarten van de Champions Path Set te verzamelen:

 • Koop de booster packs: De meest traditionele manier om kaarten te verzamelen is door booster packs te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij speelgoed- en spellenwinkels, maar ook online.
 • Koop de Elite Trainer Box: De Champions Path Elite Trainer Box bevat acht booster packs van de set, evenals verschillende andere items, zoals dobbelstenen, energiekaarten en card sleeves.
 • Koop de Pin Collections: De Champions Path Pin Collections bevatten drie booster packs en een speciale pin van een gymleider uit de Galar-regio.

Waar kun je de Champions Path Set kopen?

De Champions Path Set is verkrijgbaar bij de meeste speelgoed- en spellenwinkels, evenals online. Enkele populaire online winkels die deze set verkopen zijn bol.com, cardmarket.com, en eBay.

Veelgestelde vragen over de Champions Path Set

Q1. Zijn alle kaarten in de Champions Path Set holografisch?

A1. Nee, niet alle kaarten in de set zijn holografisch. Ongeveer 18% van de kaarten in de set zijn holografisch.

Q2. Kunnen de dubbele energiekaarten alleen in de Champions Path Set worden gevonden?

A2. Ja, de dubbele energiekaarten zijn uniek voor de Champions Path Set en kunnen niet in andere sets worden gevonden.

Q3. Hoe weet ik welke kaarten ik in een booster pack krijg?

A3. De kaarten die je krijgt zijn willekeurig en kunnen niet van tevoren worden bepaald.

Q4. Kan ik de kaarten uit de Champions Path Set gebruiken in toernooien?

A4. Ja, de kaarten uit de Champions Path Set zijn speelbaar in de officiële Pokémon Trading Card Game toernooien.

Q5. Hoe weet ik of mijn kaarten echt zijn?

A5.Om er zeker van te zijn dat je echte kaarten hebt, kun je ze vergelijken met afbeeldingen van echte kaarten op betrouwbare websites of laten controleren door een expert op het gebied van Pokémon kaarten.

Conclusie

De Pokémon Champions Path Set is een populaire set onder Pokémon Trading Card Game verzamelaars en spelers. De set bevat verschillende zeldzame en waardevolle kaarten, waaronder de zeer gewilde Charizard V en Charizard VMAX. Verzamelaars kunnen de kaarten op verschillende manieren verkrijgen, zoals door het kopen van booster packs, de Elite Trainer Box, of de Pin Collections. De Champions Path Set is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online winkels. Verzamelaars moeten er echter op letten dat ze echte kaarten kopen en kunnen hiervoor verschillende methoden gebruiken, zoals het vergelijken van kaarten met afbeeldingen van echte kaarten of het laten controleren door een expert.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!