Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Pokemon TCG: Astral Radiance gelekte producten

Pokemon TCG: Astral Radiance gelekte producten

Pokémon TCG Astral Radiance

We zijn momenteel nog vol op bezig met de nieuwste set van Pokémon TCG: Brilliant Stars, echter is er nu al per ongeluk de opvolgende set hiervan gelekt.

Een Franse distributeur heeft per ongeluk enkele product afbeeldingen van de Pokémon TCG set Astral Radiance gelekt. Vorige maand was er al wat gefluister over deze set, maar deze is nog niet officieel onthuld! Naar verwachting wordt Astral Radiance in mei uitgebracht als de 10e set van Sword & Shields.

Als je het mij zou vragen komt deze set te vroeg. Elke boosterpack bevat de VSTAR Pokémon van de set, dit omvat: Hisuian Decidueye, Hisuian Samurott, Hisuian Typhlosion uit de Japanse set Battle Region. Daarnaast ook Dialga en Palkia`s originele vorm uit de komende 'Time Gazer & Space Juggler' sets. Leuk weetje, deze Pokémon debuteerden in de Legends: Arceus game.

Pokémon TCG: Astral Radiance producten

Astral Radiance Booster BoxAstral Radiance 3-pack BlisterAstral Radiance 3-pack Blister
Astral Radiance Booster PackAstral Radiance Booster PackAstral Radiance Booster PackAstral Radiance Booster Pack
De Astral Radiance Booster box, Astral Radiance 3-pack Blisters en de Astral Radiance Booster Packs zijn momenteel in het Frans omdat de Franse distributeur deze gelekt heeft. Natuurlijk komen ze in het Engels in het assortiment van PokemonTown.
De set lijkt wel mij persoonlijk wel erg mooi, vooral de artwork op de Astral Radiance Booster Packs spreekt me aan, echter komt het naar mijn gevoel wel iets te dicht op Brilliant Stars.
Er is verder nog niet veel bekend over wat er in de set komt, er wordt gesproken over kaarten uit de Japanse set Battle Region.
Meer hierover kun je later vinden bij de blog sectie van PokemonTown.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!