Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Pokémon TCG: Sword & Shield | Brilliant Stars | Umbreon V, Pokémon VMAX en meer

Pokémon TCG: Sword & Shield | Brilliant Stars | Umbreon V, Pokémon VMAX en meer

Pokémon TCG: Sword & Shield | Brilliant Stars | Umbreon V, Pokémon VMAX en meer

Updates van Brilliant Stars, ik persoonlijk hou ervan. De set zien groeien met de kaarten die erin komen is leuk om bij te houden, welke kaarten komen er nu bij?

We hebben al een aantal van de nieuwe Pokémon VSTAR kaarten kunnen bekijken en enkele hiervan zijn echt geweldig, vooral voor de Pokémon TCG. Brilliant Stars heeft mij, en veel andere enthousiast gemaakt en het gaat echt een top set worden. De Trainer gallerij subset met Pokémon naast hun trainers, de nieuwe VSTAR krachten en prachtige Pokémon kaarten.

Whimsicott VSTAR

Pokémon VSTAR - Brilliant Stars

Whimiscott lijkt hier wel één van de gelukkigste Pokémon, in actie is dit in een zeer sterke Pokémon VSTAR-kaart. Deze kleine Pokémon VSTAR kan schattig en klein lijken, maar met 250 HP kan hij zeker zijn mannetje staan in de strijd. Zijn aanval Trick Wind kan 160 schade aanrichten en tegelijkertijd de tegenstander verhinderen om een tool of special energie kaart tijdens hun volgende beurt te gebruiken. De grootste kracht is misschien wel de Fluffball Star VSTAR kracht. Voor elke energiekaart die aan Whimiscott VSTAR is bevestigd, richt de aanval 60 schade aan een van de Pokémon van de tegenstander. Fluffball Star is dus een aantrekkelijke optie om te gebruiken in de wedstrijd. Naast het feit dat het een goede Pokémon TCG kaart is, is de Pokémon kaart zelf ook mooi.

Umbreon V

Umbreon V - Pokémon kaart - Brilliant Stars

Pokémon Brilliant Stars uitbreiding heeft hele mooie kaarten in de set, net als deze Umbreon V Pokémon kaart. De kaart heeft een unieke kaartnummer, namelijk: TG. Dit staat voor "Pokémon Gallery". Wat kan Umbreon V toevoegen aan de Pokémon TCG game?

Umbreon zou normaal gesproken moeten evolueren van Eevee, alleen Umbreon V kan meteen de strijd aangaan omdat het een basiskaart is. Deze Pokémon in single strike-stijl lijkt klaar voor actie. De wachtende houding tot trainer Karen (een van de Elite Four uit de Johto-regio) Umbreon V instructies geeft. De sterkste aanval van Umbreon V is de aanval maanlichtzwaard, deze aanval richt 80 schade aan en nog eens 80 als Umbreon V zelf schade heeft opgelopen.

Umbreon VMAX

UMBREON VMAX - Pokémon kaart - Brilliant Stars

Als je de mogelijkheid hebt om Umbreon V te evolueren naar Umbreon VMAX wil je dit misschien wel. Deze kaart heeft een geweldige artwork, Karen zit naast haar Umbreon Dynamax. Naast de mooie kaart is deze ook erg goed in de Pokémon TCG. De Single Strike-stijl Pokémon heeft een Max Darkness-aanval die 160 schade aanricht (hiervoor hoef je geen schade op te lopen, zoals bij Umbreon V). Naast deze sterke aanval heeft Umbreon VMAX ook Dark Signal Ability om een van de bank Pokémon van je tegenstander te verwisselen voor hun actieve Pokémon. Dit kan wanneer je deze kaart gebruikt om een van je team te evolueren. Dit kan een snelle en gemakkelijke manier zijn om de strategie van de tegenstander te verstoren.

Sylveon V

Sylveon V - Pokémon kaart - Brilliant Stars

De gym leader Valerie is te zien met haar Sylveon op de Rapid Strike stijl Sylveon V van de Trainer galerij. Ook deze kaart heeft een goede artwork en ze zien er ontspannen uit. Sylveon V heeft niet de sterkste aanvallen, maar de Dream Gift vaardigheid maakt dit wel goed. Met deze vaardigheid kan je één ker per beurt in je Pokémon stapel zoeken naar een voorwerpkaart om in je hand te leggen. Hou er rekening mee dat je de beurt eindigt nadat je deze vaardigheid gebruikt hebt, de nieuwe vaardigheidskaart kan je dus pas volgende beurt spelen.

Sylveon VMAX

Sylveon VMAX - Pokémon kaart - Brilliant Stars

Sylveon is schattig, maar deze zien we uitgroeien tot een super grote, zoals de Dynamax Sylveon VMAX. Intimiderend, maar toch schattig.  Deze Rapid Strike stijl Pokémon VMAX heeft een Precious Touch aanval die geen schade toebrengt aan de tegenstander, maar in plaats daarvan een energiekaart uit je hand laat bevestigen aan een Pokémon op je bank en 120 schade van deze Pokémon geneest. Mocht je er voor kiezen om toch in de aanval gaan, kan je kiezen voor Max Harmony aanval. Deze aanval richt op zichzelf 70 schade aan, maar zal 30 extra schade aanrichten voor elke andere type Pokémon op je bank. Umbreon (V) en Sylveon (V) zijn vaak populair geweest bij TCG wedstrijden.

Garchomp

Garchomp - Pokémon kaart - Brilliant Stars

Garchomp ziet er zoals gebruikelijk erg stoer uit en nu pronkt hij met het hakken van bomen. Zijn Dragonblade aanval raakt de actieve Pokémon van de tegenstander voor 160 schade. Deze aanval heeft wel een prijs, je moet namelijk de twee bovenste kaarten van je kaartspel weggooien. Garchomps Sonic Slip vaardigheid compenseert dit door een beetje bescherming te bieden wanneer je het uit de hand speelt om je Pokémon te kunnen evolueren. Als je deze vaardigheid gebruikt voorkom je dat alle schade en effecten van aanvallen op die Pokémon tot het einde van de volgende beurt van je tegenstander.

Ik zelf ben heel erg benieuwd welke geweldige kaarten er nog meer komen in de set van Pokémon Brilliant Stars. Wil je meer kaarten zien van de set kan je de allereerste blog van Brilliant Stars op PokemonTown lezen, of zelfs het vervolg hier op.

Met meer dan 170 kaarten in de Pokémon TCG: Sword & Shield-Brilliant Stars- uitbreiding, vergeet niet te PRE-ORDEREN! 25 februari komt deze set uit.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!