Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Rebel Clash Set: De Ultieme Gids voor Pokémon Trainers

Rebel Clash Set: De Ultieme Gids voor Pokémon Trainers

Als je op zoek bent naar nieuwe Pokémon kaarten om je collectie uit te breiden, is de Rebel Clash set een geweldige optie. Deze set bevat 209 kaarten, inclusief 19 krachtige nieuwe V-kaarten en 16 VMAX-kaarten, waaronder de indrukwekkende Charizard VMAX. In deze ultieme gids voor Pokémon trainers zullen we je alles vertellen wat je moet weten over de Rebel Clash set, van de meest gewilde kaarten tot tips voor het bouwen van het perfecte deck.

De V-kaarten van Rebel Clash

Laten we beginnen met de V-kaarten van de Rebel Clash set. Deze kaarten zijn vergelijkbaar met de GX-kaarten uit eerdere sets en bevatten vaak krachtige aanvallen en vaardigheden. Enkele van de meest gewilde V-kaarten zijn:

 1. Dragapult V - Deze Dragon/Ghost type Pokémon heeft de krachtige aanval Max Phantom, die schade toebrengt aan zowel de actieve Pokémon van je tegenstander als aan één van hun benched Pokémon.
 2. Toxtricity V - Deze Electric/Poison type Pokémon heeft de aanval Electric Riot, die schade toebrengt aan de actieve Pokémon van je tegenstander en alle benched Pokémon met een Energy card erop.
 3. Inteleon V - Deze Water type Pokémon heeft de aanval Snipe Shot, die schade toebrengt aan de actieve Pokémon van je tegenstander en één van hun benched Pokémon.

Naast deze drie V-kaarten zijn er nog vele andere interessante opties, dus het is de moeite waard om de set goed te onderzoeken en te bepalen welke kaarten het beste bij jouw speelstijl passen.

De VMAX-kaarten van Rebel Clash

Naast de V-kaarten bevat de Rebel Clash set ook 16 VMAX-kaarten, die nog krachtiger zijn dan de V-kaarten. Deze kaarten hebben meer HP, sterkere aanvallen en vaardigheden, en kunnen alleen geëvolueerd worden uit de overeenkomstige V-kaart. Enkele van de meest gewilde VMAX-kaarten zijn:

 1. Charizard VMAX - Deze Fire type Pokémon is een van de meest gezochte kaarten uit de Rebel Clash set. Met de aanval G-Max Wildfire kan hij maar liefst 300 schade toebrengen aan de actieve Pokémon van je tegenstander.
 2. Copperajah VMAX - Deze Metal type Pokémon heeft de aanval G-Max Boulder, waarmee hij schade toebrengt aan de actieve Pokémon van je tegenstander en twee van hun benched Pokémon.
 3. Grimmsnarl VMAX - Deze Dark/Fairy type Pokémon heeft de aanval G-Max Riot, waarmee hij schade toebrengt aan alle actieve Pokémon van je tegenstander en voorkomt dat ze aanvallen kunnen gebruiken tijdens de volgende beurt van je tegenstander.

Opnieuw zijn er nog veel meer VMAX-kaarten om uit te kiezen, dus neem de tijd om de set grondig te onderzoeken en te bepalen welke kaarten het beste bij je passen.

Tips voor het bouwen van een deck met Rebel

Nu je een idee hebt van enkele van de meest gewilde kaarten uit de Rebel Clash set, laten we eens kijken naar enkele tips voor het bouwen van het perfecte deck met deze kaarten.

 1. Kies je favoriete Pokémon types: Als je al een favoriete Pokémon type hebt, dan is het de moeite waard om te onderzoeken welke kaarten in de Rebel Clash set bij dat type passen. Dit helpt je om een sterk team samen te stellen dat goed op elkaar is afgestemd.
 2. Zoek synergieën tussen kaarten: Het is belangrijk om kaarten te kiezen die goed op elkaar zijn afgestemd en elkaar aanvullen. Zoek kaarten met vaardigheden of aanvallen die goed samengaan en combineer ze om een krachtig team te creëren.
 3. Overweeg een thema deck: Als je graag een deck bouwt rond een bepaald thema of concept, dan biedt de Rebel Clash set voldoende opties om dit te realiseren. Je kunt bijvoorbeeld een deck bouwen rondom de Electric en Poison types en kaarten zoals de Toxtricity V en VMAX gebruiken.
 4. Vergeet de trainers niet: Naast de Pokémon kaarten bevat de Rebel Clash set ook veel nuttige trainers, zoals Supporters en Items. Zorg ervoor dat je deze kaarten in overweging neemt bij het bouwen van je deck en kies kaarten die goed bij je strategie passen.

Veelgestelde vragen over de Rebel Clash set

 1. Wat is de zeldzaamste kaart in de Rebel Clash set?

 • De zeldzaamste kaart in de Rebel Clash set is de Secret Rare Rainbow Charizard VMAX.
 1. Kan ik de VMAX-kaarten zonder de overeenkomstige V-kaarten spelen?

 • Nee, je hebt de overeenkomstige V-kaart nodig om de VMAX-kaart te kunnen spelen.
 1. Hoeveel kaarten bevat een Rebel Clash booster pack?

 • Een Rebel Clash booster pack bevat 10 kaarten.
 1. Hoeveel kost een Rebel Clash booster box?

 • De prijs van een Rebel Clash booster box kan variëren afhankelijk van de verkoper en locatie, maar meestal ligt de prijs tussen de €100 en €150.
 1. Welke kaarten uit de Rebel Clash set zijn geschikt voor competitief spelen?

 • Er zijn veel kaarten uit de Rebel Clash set die geschikt zijn voor competitief spelen, zoals de Dragapult V, Charizard VMAX, en de Boss's Orders Supporter kaart.

Conclusie

De Rebel Clash set is een geweldige toevoeging aan de verzameling van elke Pokémon trainer. Met 209 kaarten, inclusief 19 V-kaarten en 16 VMAX-kaarten, biedt de set genoeg opties om een krachtig deck te bouwen en succesvol te zijn in competitief spelen. Door de juiste kaarten te kiezen en synergieën tussen kaarten te vinden, kun je een sterk team samenstellen dat klaar is om de strijd aan te gaan. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of een competitieve speler, de Rebel Clash set heeft voor elk wat wils.Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!