Meteen naar de content

Social Media

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150!

Ophalen op afspraak mogelijk!

Shaymin VSTAR, Boltund V en meer in Pokémon TCG: Sword & Shield—Brilliant Stars

Shaymin VSTAR, Boltund V en meer in Pokémon TCG: Sword & Shield—Brilliant Stars - Pokemontown

Shaymin VSTAR, Boltund V en meer in Pokémon TCG: Sword & Shield—Brilliant Stars

De sterren komen voor het eerst tevoorschijn in de volgende Pokémon TCG uitbreiding: Sword & Shield - Brilliant Stars! Deze nieuwe collectie bevat meer dan 170 kaarten, nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX. Wat echter nieuw is zijn de Pokémon VSTAR, dit zijn evoluties van Pokémon V waar ze uitgerust zijn met VSTAR-krachten. Met VSTAR-Krachten kunnen ze een speciale vaardigheid of aanval doen om het tij van een gevecht te keren! Vergeet niet dat je slechts één VSTAR-kracht per spel kunt gebruiken. Vergeet ons kijkje terug waarin we Arceus VSTAR en Charizard VSTAR onder de loep hebben genomen!

Nog eventjes wachten en we kunnen eindelijk de VSTAR sparen, 25 februari is de releasedatum!

Shaymin VSTAR

Shaymin VSTAR | Brilliant Stars

De mythische Pokémon Shaymin lijkt misschien wel op een schattige Pokémon, maar met de VSTAR-krachten is hij enorm fel! Shaymin VSTAR is verschenen in zijn 'Sky Forme' en geloof mij, hij is klaar voor actie met 250 HP en een aanval die veel schade aan kan richten als je het laat in het spel speelt. Deze aanval heeft een erg lage prijs van slechts 1 grasenergie en 1 kleurloze energie. Revenge Blast richt alleen 120 schade aan en nog eens 40 schade voor elke prijskaart die je tegenstander heeft genomen. De VSTAR-kracht Power Star Bloom kan van elke Pokémon op je bank de schade helen voor 120 schade, gebruik deze kracht op het juiste moment en Shaymin VSTAR kan je helpen op de rand van de afgrond.

Boltund V

Boltund, de opgewonden uitziende hond, maakt ook deel uit van de speciale subset Brilliant Stars! De subset wordt ook wel trainer galerij genoemd, heeft meer dan 20 kaarten waarop een Pokémon naast zijn trainer wordt getoond. Boltund is erg energiek buiten en tijdens een gevecht, met de 'Electrify' aanval kun je in je deck zoeken naar maximaal 2 bliksem energie en deze op elke gewenste manier aan je Pokémon bevestigen op de bank! Dit is naast een geweldige manier van het versterken van je team, maar het maakt ook de aanval van Boltund V sterker, namelijk: Bolt Storm. Voor elke bliksemenergie die bevestigd is aan je Pokémon komt er 30 schade boven op de standaard 10. Versterk dus je team een paar keer met Electrify, val daarna aan met Bolt Storm en het wordt geen klein schokje! 

Simisear V

Simisear V lijkt enorm beheerst over zijn vlammende aanval! De artwork van Simisear V is misschien nog wel even gloeiend als zijn twee aanvallen. Net als Boltund V is de eerste aanval goed om je team klaar te stomen voor een hete strijd! Bursting Power richt 20 schade aan, en laar je ook maximaal 2 basisenergiekaarten uit je hand aan je Pokémon bevestigen. Als je al wat energiekaarten in je hand vast hebt, is je team zeer snel klaar om ervoor te gaan! Simisear V`s Flare Juggling brandt extra hard en helder als je tegenstander ook aan het versterken is. Deze aanval richt 90 schade aan, plus 30 schade voor elke energie die aan actieve Pokémon is gekoppeld! 

Luxray

Het komt misschien als een schock, maar we nemen nog een bliksem type Pokémon onder de loep. Luxray staat klaar om het op te nemen tegen iedereen die hem uitdaagt. Voor de prijs van slechts 1 bliksemenergie kan hij zijn kracht 'Enegy Crush' ontketenen, en 50 schade voor elke energie aanrichten die is gekoppeld aan actieve Pokémon en Pokémon op de bank van de tegenstander. Net als Simisear V, hoe meer je tegenstander voorbereid op een heftige strijd, hoe meer schade hij zal krijgen door het toedoen van Luxray! Als je een aanval nodig hebt die niet afhankelijk is van je tegenstander, kan je er ook voor kiezen om 'Flash Impact' te gebruiken en 110 schade voor 1 bliksem energie aan te richten. Deze aanval brengt helaas ook 30 schade toe aan 1 van je Pokémon op de bank.

Brilliant Stars komt met nog veel meer coole kaarten in de komende set Brilliant Stars. Hou de blogs in de gaten voor nog meer informatie!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Eerlijke en scherpe prijzen

Snelle en vriendelijke service

Altijd de beste bezorgopties

Achteraf betalen mogelijk!